Motivoivat ja ammattitaitoiset

Valmentajat

Training Online valmentajissa yhdistyy monipuolinen osaaminen ja ammattitaito jo monien vuosien kokemuksella. Olemme aidosti kiinnostuneita ihmisistä ja hyvinvoinnista ja haluamme kaikissa ohjelmissamme tuoda parhaimman osaamisemme esille. Tärkeintä on että voimme motivoida ihmisiä kohti terveellisempiä elintapoja ja pitämään huolta omasta hyvinvoinnistaan.

Loading...

Riikka Valkonen

Ryhmäliikuntaohjaaja (mm. spinning, LesMills) ja aktiivitreenaaja. Rakastan monipuolista liikuntaa ja nautin erityisesti painoharjoittelusta kuntosalilla sekä sisäpyöräilystä. Ryhmäliikunnan ohjaamisesta koen erityistä taikaa, joka jaksaa sykähdyttää ja tuottaa hyvää mieltä kerrasta toiseen. Ohjaajana haluan tuoda liikunnan iloa myös asiakkailleni samalla kannustaen jokaista löytämään harjoittelustaan uusia ulottuvuuksia ja haastamaan omaa kapasiteettiaan. Paras palaute minulle onkin, kun asiakas poistuu tunniltani hikisenä ja hymyillen.

Mirelle Sällilä

Kuntosaliohjaaja, PersonalTrainer, Voimavalmentaja sekä Ryhmäliikunnan moniosaaja kehonhuoltotunneista, kestävyyttä sekä voimaa kehittäviin tunteihin. Valmentajana olen kannustava ja motivoiva. Minua motivoi se, että saan asiakkaat tekemään aina parhaansa ja ylittämään omia rajojaan. Kokemusta alalta on jo yli 12 vuotta, mutta rikkautta on se, että voit oppia kokoajan lisää.

Jaana Pasanen

Naprapaatti, Fysioterapeutti, Fysiikkavalmentaja, ryhmäliikuntaohjaaja. 15 vuoden jälkeenkin ryhmäliikuntatunnit spinningistä LesMills -tunteihin ja moniin muihin kehonhuolto -ja liikkuvuustunteihin ovat edelleen innostuksen lähteeni. Ryhmäliikunnan tuoma energia on aivan parasta! Ohjaajana ja valmentajana tykkään haastaa asiakkaita yltämään omiin huippusuorituksiin sekä tavoitteisiin ja samalla löytämään jokaiselle yksilöllisesti parhaat ja turvalliset vaihtoehdot harjoitteluun ja terveeseen ja energiseen elämään.

Mari Sutinen

PilatesHealth tasot 1-3-ohjaaja. Olen siis suorittanut laajan pilatesohjaaja-koulutuksen ja toimin myös Suomen pilatesyhdistys ry:n hallituksessa. Olen itse saanut pilatesharjoittelusta paljon apua etenkin selkävaivoihini, joten on ihanaa päästä jakamaan pilateksen hyötyjä asiakkaille! Ohjaustyylini on lempeä, mutta motivoiva. Annan tunneillani runsaasti vaihtoehtoja liikkeisiin ja vastuutan asiakkaat rakentamaan itselleen sopivan treenin, tällä haluan mahdollistaa kaikille asiakkaille antoisan pilateskokemuksen.

Jesse Olli

PersonalTrainer, ryhmäliikunnanohjaaja, hieroja eli todellinen hyvinvointialan moniosaaja. Valmennuksessa pyritään etenemään pienin tavoittein eteenpäin ja tehdään harjoittelusta mielekästä sekä turvallista. Kokemusta löytyy 7 vuoden ajalta kuntoilijoista ammattiurheilijoihin.

Tuomas Iivonen

CrossTraining valmentaja, Kahvakuula valmentaja, Kehonpainoharjoittelu-valmentaja, Liikkuvuusharjoittelu-valmentaja sekä Painonnosto-ohjaaja. Kokemusta alalta löytyy yli 8vuoden ajalta ja olenkin sen aikana saanut jakaa oppejani monelle hienolle ihmiselle. Pyrin kehittämään itseäni jatkuvasti ja antamaan itsestäni 100% joka kerta, kun olen tekemisissä asiakkaiden kanssa.

Karin Hydén

Olen ammatillinen opettaja, ja olen toiminut sivutoimisesti ryhmäliikunnanohjaajana vuodesta 2001. Ohjaajavuosien aikana kokemusta on kertynyt monenlaisista ohjatuista tunneista: perinteikkäästä aerobicista erilaisiin lihaskuntotunteihin monenlaisin variaatioin ja välinein. TrainingOnline palvelussa minun ohjaamana löytyvät mm. lihaskunto-, venyttely-, ball-, sekä step-tunteja.